Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen


Openingstijden


Ma:  gesloten
Di:  9.00-18.00 uur
Wo:  9.00-18.00 uur
Do:  9.00-18.00 uur
Vr:  9.00-18.00 uur
Za:  9.30-17.00
Zo:  gesloten
 
NAVIGATIE ADRES:
Albadastins 28
8925CN Leeuwarden

Schaatsen

Al vele jaren verkopen we schaatsen. Natuurlijk slijpen we ook schaatsen. Hiervoor hebben wij 3 verschillende slijpmachines; één voor noren, één voor hockey en kunstschaatsen en één voor Easy Gliders, friese doorlopers en friese noren. Standaard slijpen we ronding 25 (geschikt voor natuur- en kunstijs) in de schaatsen. Op verzoek slijpen we uw persoonlijke ronding. De draad wordt 'weggepolijst' en natuurlijk worden de schaatsen ook afgebraamd.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Maar natuurlijk hebben we ook vele schaatsaccessoires zoals; veters-banden-leerwerk-hoezen-pocketsteentjes enz.

Ving Noor  
Dankzij de speciale constructie zijn de voordelen van de klapschaats nu bereikbaar voor een grote groep actieve recreanten.
Ten opzichte van de traditionele noor biedt de Zandstra VING Klapschaats een sterk verhoogd rendement van de afzet, meer snelheid en een hoger comfort. De nieuwe Zandstra VING noor benadert dan ook de eigenschappen van de wedstrijdklapschaats maar neemt tegelijk de nadelen weg. Bovendien kan met de Zandstra VING noor ook als vaste noor geschaatst worden. Dit betekent vrijheid van keuze. Vast of Klap.

De Ving klapschaats is een noor voor de geoefende en recreatieve schaatser. Hierdoor wordt het schaatsen nog leuker en comfortabeler.
Prijs: €229.00

Easy Glider 
Een schaats voor zowel kinderen als volwassenen.
De perfecte schaats voor beginners.
 
Naast het enorme succes van de Zandstra Comfort Noren, heeft bij de kinderschaatsen de Easy Glider voor een kleine revolutie gezorgd. Er zijn weinig voorbeelden waarbij in zo'n korte tijd een volledig nieuw model schaats zo populair is geworden.

De Easy Glider maakt het leven voor de beginnende schaatsers zeer aangenaam.Het gevolg is dat deze groep voor de schaatssport enthousiast wordt en behouden blijft voor deze tak van sport.

prijs: €35.00

 

Vancouver art. 206

De Zandstra moulded schoen met veter/gesp sluiting. Indien nodig kan men de gesp na enkele minuten schaatsen wat strakker zetten. Een schoen met een hoog comfort voor vele uren schaatsplezier. Deze schoen heeft een uitneembare binnenschoen. Niet elke kunststofschoen leent zich voor montage op hockeyschaatsen. De ervaring leert dat de leest en de samenstelling van het kunststof dat wij gebruiken voor de recreant ideaal is. Speciaal onder de omstandigheden in Nederland.  
Het stalen blad (schaats) is geïntegreerd in de schoen. Het schaatsblad is gemaakt van gehard koolstof staal (58 Rc).maten 29-47  mat 48-50 €86.00 (alleen op bestelling

 prijs: €82.00

 

L.C. Zandstra Semi Soft Art.nr. 1692

De Zandstra Semi Soft schoen combineert een zeer laag gewicht met warmte en comfort. Tegelijk geeft de schoen steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid, blaren en koude voeten behoren tot het verleden.  
De stalen Zandstra schaats (laag model). Oppervlakte bewerking: Poedercoating (Epoxy). De voordelen hiervan zijn geen roestvorming en ook het afbladeren van het nikkel behoort tot het verleden. maten 31-50

prijs € 145.00
 

 

 
 Deel het met uw vrienden!