Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen


Openingstijden


Ma:  gesloten
Di:  9.00-18.00 uur
Wo:  9.00-18.00 uur
Do:  9.00-18.00 uur
Vr:  9.00-18.00 uur
Za:  9.30-17.00
Zo:  gesloten
 
NAVIGATIE ADRES:
Albadastins 28
8925CN Leeuwarden

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Bike Totaal Mient de Vries is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Bike Totaal Mient de Vries of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Bike Totaal Mient de Vries worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Bike Totaal Mient de Vries heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Bike Totaal Mient de Vries links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Bike Totaal Mient de Vries van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Bike Totaal Mient de Vries 2024.

Deel het met uw vrienden!